Футзал.

Сумські футзалісти вибороли золото на чемпіонаті України з футзалу серед спортсменів з вадами зору.

В чемпіонаті, який проходив на базі спорткомплексу Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, брали участь п’ять команд з Сум, Чернігова, Донецька, Тернополя та Харкова. За результати зіграних матчів команда Сум посіла першу сходинку, на другому та третьому місці, відповідно, розташувалися команди Чернігова та Донецька.

Тим часом інша команда – „СумДУ” – в суботу в спорткомплексі держуніверситету зіграє перший матчі фіналу Першості України з футзалу серед команд і ліги. В гості до підопічних Сергія ПЄСОЦЬКОГО завітає херсонський „Продексім.

В сезоні 2010-11 команди двічі зустрічались в рамках Першості України (група „Схід”). І двічі перемоги святкували сумчани. В першому турі в Херсоні „студенти” святкували перемогу з рахунком 6:3 (в цьому матчі в складі сумської команди відзначились Валерій КАРАЦЮБА, Руслан ОСТРОГА та двічі Володимир САЄНКО і Андрій БУРДЮГ). На своєму майданчику „СумДУ” святкував перемогу з рахунком 5:1 (влучними ударами по воротам „Продексіма” відзначились А. БУРДЮГ, Р ОСТРОГА, В. САЄНКО та двічі Ярослав ПЄСОЦЬКИЙ).

Суботній матч розпочнеться о 13.00.