Футбол.

В рамках Всеукраїнської акції «Серце до серця» в Сумах втретє пройшов футбольний турнір. Цього року компанію традиційним учасникам – «Четвертій Владі» та «Пресингу-2000» – склали новачки цього турніру – команда автолюбителів «ГАЗклуб» та команда обласної прокуратури «Стандарт». А сам турнір прийняв стадіон парку «Казка».

В першому півфіналі зустрілись «Четверта Влада» та «ГАЗклуб». Рахунок в матчі відкрили «автомобілісти», а на перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь любителів автівок «Горьковского автозаводу. Але після короткого відпочинку журналісти змогли перевести матч в серію пенальті. В футбольній лотереї міцнішими нерви виявились у команди ЗМІ – 4:3 на їх користь.

Другу путівку до фіналу виборов «Пресинг». Хоча і йому довелось відіграватись. Рахунок відкрив «Стандарт»- «Пресинг» з  «точки» відновив рівновагу. А в серії післяматчевих пенальті блиснув воротар «пресингістів» Едуард ШКУРАТ. Спочатку чудовий «сейв», після цього влучний удар. В підсумку 4:2 і місце в фіналі.

В матчі за третє місце єдиний гол приніс перемогу «Стандарту».

В фіналі зустрілись давні знайомі – «Четверта Влада» та «Пресинг-2000». В двох попередніх матчах в рамках Першості міста з футзалу двічі перемагав «Пресинг». Він же святкував перемогу на полі стадіону в парку «Казка» восени в фіналі «МедіаКубку». Але цього разу футбольна Фортуна була на боці збірної ЗМІ – 2:0 на користь журналістів.

Учасники благодійного турніру отримали грамоти від організаторов та поповнили скарбнички акції.