Футзал.

Передостанній тур Чемпіонату міста відкривав матч «Динамо» – «СКІФ». «Фізкультурники» одному з претендентів на медалі без бою здаватись не збирались. Змінити стартові нулі на табло «динамівці» змогли лише на тринадцятій хвилині – зробив це номер «13» «Динамо» Ігор ОСТРИВНИЙ. До перерви команди мали шанси збільшити рахунок, але жодний не реалізували. А вже на першій хвилині другого тайму відзначилась «13-ка» «СКІФу» – Ігор ШЕВКУНОВ. А в середині другої половини гри Олександр ЯЦЕНКО виводить «СКІФ» вперед. За три хвилини до завершення матчу Максим ГАНЖА збільшує перевагу до двох м’ячів, за хвилину з невеличким хвостиком Андрій НЕЛІН (з десятиметрового) до трьох. Такий рахунок на табло і зафіксувала фінальна сирена.

Несподівано розпочався і другий матч туру «Вікторія» – «СумДУ-2» – вже до п’ятої хвилини завдяки голам ЗЕЛЕНСЬКОГО та ВЕЛІЄВА «студенти» вели з рахунком 2:0. А за вісім секунд до завершення першого тайму Максим МИСЛОВСЬКИЙ робить рахунок вже 3:0. На першій хвилині другого тайму Роман ПАВЛЮК забиває четвертий гол в ворота «Вікторії». На тридцять шостій хвилині МИСЛОВСЬКИЙ оформлює «дубль», за дві хвилини його почин підхвачує ПАВЛЮК. Через три хвилини Роман записує на свій рахунок третій гол в цьому матчі. Через дві хвилини рахунок голам «Вікторії» відкрив Артем ШВЄДОВ. Ще через хвилину Євген ХАБОВЕЦ вдруге змушує воротаря студентів дістати м’яча з сітки. За п’ять хвилин до фінальної сирени результативним ударом по воротах «Вікторії» відзначився кіпер «СумДУ-2» Олександр ЛИТВИНЕНКО. Але не пройшло і хвилини, як Олександр діставав м’яча вже зі своїх воріт – гол на рахунку Сергія ШАТЬОРНОГО. За дві з половиною хвилини до фінальної сирени «дубль» оформлює ЗЕЛЕНСЬКИЙ. На цьому ліміт голів на матч було вичерпано – 9:3 на користь «СумДУ-2».

Завершувався тур матчем «Полісся-GNN» – «Рятівник». Якщо роменчани не програвали в цьому матчі  в Чемпіонаті загострювалась – звання Чемпіона в очному протистоянні в останньому турі розігрували б «Полісся» та «УАБС». «Полісся» ж, мабуть, не мало бажання відкладати на останній тур оформлення чемпіонства. Рахунок в матчі відкрили сумчани – на сьомій хвилині зустрічі «павутиння» з дев’ятки воріт роменчан зняв Андрій ПУНЬКО. За кілька секунд (!) рахунок подвоїв Володимир САЄНКО. В середині тайму Олег ЛЯПА його потроїв. Після перерви перевагу сумчан збільшив Микола ЛЄБЄДЬ. Вп’яте розпочати з центру змусив гостей Ярослав ПЄСОЦЬКИЙ. На 44-й хвилині з центру розпочало «Полісся» – ударом зі штрафного рахунок голам «Рятівника» відкрив Ігор САЛІВОН. На сорок п’ятій хвилині мети досяг удар роменчанина Дениса СЕНДЕЦЬКОГО. В час, що залишився до завершення матчу команди вболівальників забитими голами більше не порадували.

ЧЕМПІОНАТ МІСТА

ДИНАМО – СКІФ – 1:4

ВІКТОРІЯ – СУМДУ-2 – 3:9

ПОЛІССЯ-GNN – РЯТІВНИК – 5:2

УАБС – СНАУ-ВІКАР – +:-

Команда І В Н П М`ячі О
1 Полісся-GNN 20 14 4 2 70-30 46
2 УАБС 20 13 3 4 83-50 42
3 Динамо 20 12 1 7 48-41 37
4 Вікторія 20 9 4 7 51-61 31
5 СумДУ-2 20 9 3 8 47-56 30
6 Рятівник (Ромни) 20 7 5 8 45-56 26
7 СКІФ 20 3 4 13 50-59 13
8 СНАУ-Вікар 20 1 0 19 17-58 3