Легка атлетика: змагання “скороходів”

Сумчани здобули медалі домашнього чемпіонату.

Чемпіонат України зі спортивної ходьби на 20 км серед дорослих та молоді  відбувся сьогодні у Сумах.

Серед чоловіків «бронзову» медаль виборов сумчанин Сергій Світличний. Серед жінок у категорії «молодь» Аліна Ткач посіла третє місце, у цій же категорії у чоловіків Микола Рущак став першим.

Крім того відбувся відкритий чемпіонат міста Суми зі спортивної ходьби.

Серед чоловіків-ветеранів перше місце посів сумчанин Ігор Федорченко, друге – лебединець Олександр Подвезько. Серед юнаків 2008-го року народження і молодші «золото» виборов сумчанин Іван Скіннік, «срібло» Ілля Семенченко з Середино-Буди, «бронзу» Ярослав Гончар з Сум. У віковій групі 2006-07-ий роки народження «золоту» медаль здобув сумчанин Вадим Шевченко, «срібло» та «бронзу» вибороли степанівці Сергій Лазоренко та Олексій Кравченко. У віці 2004-05-тий роки народженнці «скороходи» зі Степанівки – Іван Книш, Владислав Семенов та Едуард Кравченко – посіли перші три місця.

У ветеранів-жінок сумчанки Тетяна Кривохижа посіла перше місце, Віра Панаріна – друге, Олена Дорошенко – третє. У віковій категорії 2008-ий рік народження та молодші Євгенія Вдовитченко зі Степанівки посіла перше місце, Сніжана Лишенко з Середино-Буди – друге, Анастасія Чугай  з Сум – третє. У віці 2006-07-ий роки народження сумчанки Дарина Ющенко та Анна Могиліна посіли перше та друге місця, Вікторія Маханьок з Середино-Були – третє. «Золото» у віковій групі 2004-05-ий роки народження виборола Алла Олисеєнко зі Степанівки, «срібло» – Анна Скрипченко з  Сум.