Міні-футбол.

Чотири ветеранські команди розіграли «Кубок начальника УМВС України в Сумській області».

В першому півфіналі зустрілись команди «Динамо-1» та «Департамент виконання покарань» – перемогу з рахунком 2:0 святкували «динамівці».

В другому півфіналі «Динамо-2» та «Пресинг-2000» в основний час сильнішого не виявили – 0:0, а в серії післяматчевих пенальті перемогу святкував «Пресинг» – 2:0.

Довелось пробивати пенальті, аби визначити бронзового призера турніру – основний час завершився з рахунком 1:1. В футбольній лотереї Фортуна була на боці «Динамо-2».

В фінальному матчі рахунок відкрив «Пресинг», але «Динамо-1» не лише дуже швидко відігралось, але і вийшло вперед. Після перерви «Пресинг» відновив рівновагу на табло. Коли глядачі вже котувались до третьої за турнір серії пенальті «Динамо» змогло забити втретє. Кілька секунд, що залишилось зіграти командам, «Пресингу» просто не вистачило, аби відігратись вдруге. В підсумку «Динамо-1» вибороло «Кубок начальника УМС», «Пресинг-2000» став срібним, а «Динамо-2» – бронзовим призером турніру, який (як завірив начальник обласного управління Петро ДЯЧЕНКО) стане традиційним.