Футбол.

Напередодні професійного свята  сумських журналістів доволі оригінально привітало керівництво заводу імені ФРУНЗЕ. На футбольному полі зустрілися команда мас-медіа «Четверта влада» та команда фрунзенців.

Товариський футбольний матч приймав стадіон у парку «Казка». З одного боку команда керівництва машинобудівного гіганта, з іншого – збірна команда акул пера, мікрофону та телекамери «Четверта влада».

Остання грає разом вже не вперше – два роки медійники у першості міста з мініфутболу. Але цього разу команда ЗМІ вийшла на поле в експериментальному, розширеному складі. Можливо саме це і вплинуло на перебіг подій на полі. Більш зіграна команда «фрунзенців» відкрила рахунок в матчі – гол забив головний інженер підприємства Олександр КОЗЮЛЯ. Потім команда його подвоїла – свій перший гол в матчі забив заступник директора з економіки та фінансів заводу бурильних труб Іван СОКУРА. І лише після цього забили журналісти – відзначився Анатолій КРАВЧЕНКО. Але ще до перерви журналісти після ударів начальника автотранспортного цеху підприємства Володимира ГРЕКА двічі розпочинали з центру поля.

Після перерви журналісти зібрались і другий тайм виграли. На влучний удар «фрунзенця» Івана СОКУРИ  «Четверта Влада» відповіла другим голом Анатолія КРАВЧЕНКА та голом Віталія ЄРЕСЬКА . Проте для загальної перемоги чи, бодай, нічиєї цього не вистачило – з рахунком 5:3 перемогу святкувала команда менеджменту «НВО імені Фрунзе».

Капітан «фрунзенців» він же генеральний директор підприємства Олексій ЦИМБАЛ вважає, що матч видався цікавим і безкомпромісним а ця зустріч на полі перша, але не остання – такі матчі планують проводити регулярно.

На думку гравця команди «Четверта влада» Григорія РЕВИ перемоги у журналістів попереду. І аби провести матч-реванш, переконаний відомий спортивний журналіст, не потрібно чекати цілий рік – можна зустрітись і на День машинобудівника…

Після матчу команда-перможець отримує пам’ятний Кубок, а кращі гравці матчу – подарунки. Такими стали автори «дублів» – Володимир ГРЕК та Анатолій КРАВЧЕНКО. Про матч враження позитивні. Плани на майбутнє – бойові.