Баскетбол.

19 червня в місті Суми на майданчику Технікуму харчової промисловості відбувся турнір з вуличного баскетболу „Sumy Orange Ball 2011”.

Турнір проводився в рамках “Української Стрітбольної Ліги 2011”, та став відбором етапом для команд з Сумської області (загалом в цьому сезоні в рамках „Української Стрітбольної Ліги” по всій Україні відбудеться 27 турнірів).

В сумському турнірі взяли участь 20 команд. І не лише сумські: однією командою були представлені Полтава та Конотоп, двома – Харків.

Пройшовши крізь сито групового етапу та плей-офф в фіналі під щитом зустрілись сумський „Дев’ятий Квартал” та харківська „78”. В підсумку „золото” „Sumy Orange Ball 2011” відправилось до „першої столиці” а „каварталівці” хоч і стали другими представлятимуть Сумщину в фіналі української Ліги.

Чільний Чемпіон Сумщини – „Дрік Тим” – в півфіналі поступився „Дев’ятому кварталу” і в підсумку став третім. „Дрінктімовець” Дмитро ТИМЧЕНКО до „Бронзи” турніру додав кубок переможця в конкурсі дальніх кидків, який проходив в рамках турніру. А ось приз за точні кидки з центру майданчика відправився до Харкова.