Хокей на траві: “Наші діти – найкращі в світі”

У Сумах завершився турнір з хокею на траві серед дівчат та юнаків.

Відкритий чемпіонат міста Суми “Наші діти – найкращі у світі” серед дівчат та юнаків 2013 року народження і молодше завершився 13 червня у Сумах. Протягом трьох днів змагань вісім команд хлопців і дівчат боролись за медалі турніру.
“Сьогодні були зіграні фінальні матчі турніру і визначились переможці та призери турніру. “Золото” виборола команда, яку тренують Діана Тагієва та Олег Белясік – команда “ЗСУ”, – повідомила Суспільному головна секретарка змагань Ірина Скляр.

На другому місці завершили турнір команда “Україночка” (тренерки Інна Бондаренко та Олена Свістюр), на третьому – “Сумчаночка” (тренерки Юліана Фадєєва та Наталія Ткач).

Нижче призової трійки (на місяцях з четвертого по восьме) команди розташувались у такій послідовності: “Блискавки” (тренерки Інн Нюкіна та Наталія Кукарина), Сумьскої обласної дитячо-юнацької спортивної школи (тренер Микола Шаповал), “Яскраві Зірочки” (тренерки Наталія Кукаріна та Інна Нюкіна), “Квітуча України (тренерки Олена та Вікторія Матвієнки) та “Козаки” (тренери Олег Белясік та Діана Тагієва).