Легка атлетика: “Нічний забіг”

У Сумах відбувся “Нічний забіг-2024”.

На старт вийшли близько сотні спортсменів. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.

Учасники реєструвались на дистанції три та шість кілометрів. У кожного з них, говорить Леонід Сень, своя мета: “Хочеться побігати. Хочеться провести активно вечір і підтримати місцеві змагання. Побачитись з друзями. Підтримати заходи, які відбуваються у нашому місті Суми”.

“Я прийшла побороти свій страх та пробігти шість кілометрів і здійснити свою мрію – побити свій власний рекорд”, — говорить Аліна Приходченко.

“Мені це подобається. Чесно. Подобається. Від душі. Енергетично, можливо, якось підзаряжаюсь. Та і взагалі прекрасний вечір, прекрасна погода. Чому не витратити на… стати краще трошки”, — ділиться Олександр Сумцов, учасник забігу.
Юлія Капуста прийшла на забіг з чотирирічною донькою Мартою:

“У дитини є бажання. Їй це подобається. Тому хоче бігти… Вона всі змагання —я з мамою, я з мамою, я бігти”.

Менша дистанція у три кілометри була визначена, як одне коло навколо озера Чеха, шість кілометрів – два кола. Як повідомив організатор забігу Віталій Івах трикілометрову дистанцію з кращим часом серед чоловіків пробіг Іван Єгоров, у жінок – Юлія Карпенко. Сергій Тарабан та Ольга Лук’яненко показали кращі результати на шести кілометрах.

Леонід Сень трикілометровій забіг пробіг з третім часом. Юлія та Марта Капусти показали 53 результат. Шестикілометрову дистанцію Олександр Сумцов фінішував з вісімнадцятим часом, Аліна Приходченко – двадцять восьмим.