“День пам’яті Героїв”

«День пам’яті Героїв».

В місті Суми проведено благодійний захід на якому всі учасники змогли виконати кросфіт комплекс, який традиційно виконують у всьому цивілізованому світі в день пам’яті про загиблих воїнів.  Участь у ньому взяли 43 учасники.

Благодійний захід було почато о 9:00 із загальнодержавної хвилини мовчання для вшанування пам’яті героїв.

Спортивний клуб «ДоброФіт» організував день вшанування пам’яті про загиблих воїнів, на якому згадали імена спортсменів, молодих героїв  яких вже зараз немає з нами.

Серед багатьох імен лунало ім’я Андрія Дмітриєва — майстра спорту України з пауерліфтингу, стронгмена тренера одного зі спортивних клубів місто Суми.

Учасники заходу бігали, підтягувались, віджимались, присідали.

Завершення заходу була промова представників спортивних клубів та підвели підсумки благодійного збору, в результаті було зібрано 11 100 гривень на придбання зовнішніх акумуляторних батарей для бійців ІІІ Окремої Штурмової Бригади, І -ї Штурмової роти.

Комплекс «Мерфі» – кросфіт-комплекс фізичних вправ, який впровадив лейтенант військово-морських сил США Майкл Мерфі, що загинув 2005 року в Афганістані. Традиційно цього дня тисячі людей по всьому світу виконують виснажливий комплекс, який складається з таких вправ:

1,6 кілометра бігу,

100 підтягувань,

200 відтискань від землі,

300 присідань

та знов 1,6 кілометра бігу.

Вправи ускладняються тим, що виконуються у бронежилеті та протягом 75 хвилин.