Карате: “Bandera Cup”

Сумчани вибороли медалі на всеукраїнському турнірі з карате “Bandera Cup”

27-28 квітня у Львові відбувся всеукраїнський турнір з карате “Bandera Cup”. На змаганнях вибороли медалі спортсмени з Сум.

“У турнірі взяли участь близько 1000 учасників із 32 клубів нашої держави. Сумську область на цих змаганнях представляли клуби “Прогрес” і “Чемпіон-Суми”. Здобутком “Прогрес” стали шість “золотих”, п’ять “срібних” і шість “бронзових” нагород. “Чемпіон-Суми” везе додому “золото” і “срібло”, — розповів Суспільному сумський тренер Ігор Угніч.

Спортсмени змагались у ката та куміте. У своїх вікових та вагових категоріях «золоті» медалі вибороли “прогресівці” Михайло Пєхтєрєв, Максим Невожай, Вероніка Філатова, Амелія Ксьондз, Аріна Панасенко та Дмитро Щербак. “Срібло” здобули Максим Невожай, Даріна Лазарєва, Софія Угніч, Олександра Скачок та Анастасія Деревянко. “Бронзу” у скарбничку клубу додали Марта Тімощенко, Тимур Гринько, Нікіта Коваленко, Денис Кучма, Тимур Дученко та Віталій Нечипуренко. Цей результат вивів “Прогрес” на п’яте загальнокомандне місце.

У клубі “Чемпіон-Суми” призерами стали Данило Касьянов (“золото”) та Олег Пащенко (“срібло”). У підсумку – чотирнадцяте загальнокомандне місце серед 32 клубів.

Підготували призерів до змагань тренери Андрій Панченко, Ігор Угніч, Єгор Стеценко, Валентин Забара, Андрій Буглак і Роман Панченко з “Прогресу” та Валерій Сонних з “Чемпіон-Суми”.