Бадмінтон: змагання у СНАУ

У Сумах відбулись змагання з бадмінтону.

Змагання з бадмінтону відбулися 6 березня у Сумському національному аграрному університеті. Змагались парні команди факультетів вишу. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.


Іван Салатенко – організатор змагань і головний суддя турніру. Цей вид спорту набирає популярності у студентів, розповів чоловік: “Вони задоволені, приходять на тренування. Спілкуються і цікавляться, як саме їм підвищити рівень своєї майстерності. Дуже позитивні враження у них від цього, емоції”.

Участь у змаганнях взяли сім команд з п’яти факультетів вишу: аграрного та ветеринарного, факультету харчових технології, юридичного та економіки і менеджменту.

На майданчику змагались перша команда “харчовиків” з “економістами” та друга команда ФХТ з другою командою юридичного факультету.

Свій перший поєдинок на турнірі виграла друга команда юрфаку. “Гарно, супер, емоційно. Смак перемоги – це найкращий смак. Ми віримо в перемогу, що перемога буде. Так що буде гарна, сильна, запекла боротьба”, – сказала гравчиня команди “Юрфак-2” Вікторія Токар.

Сім команд-учасниць турніру на першому етапі були поділені на групи. Потім дві кращі команди групи “А” та групи “Б” у серії плей-офф змагались за призові місця.

У підсумку третьою стала друга команда юридичного факультету. Дівчата з першої команди факультету харчових технологій посіли друге місце. Перемогу в університетському турнірі святкувала команда “Юрфак-1”. Всі призери отримали від організаторів призи.