Бокс: чемпіонат області

У Сумах відбувся чемпіонат області з боксу.

Протягом двох вихідних днів – 10 та 11 лютого у ринзі змагались молодші й старші юнаки, юніори та молодь. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.


“Сьогодні і вчора у нас у Сумах проводиться чемпіонат Сумської області у всіх вагових категоріях. Розглядаємо цей чемпіонат, як підготовку до чемпіонату України серед юніорів, який відбудеться у березні”, – розповів головних суддя змагань Дмитро Дубров.

Підготовка до чемпіонату України: в Сумах відбулись обласні змагання з боксу
Фото: Суспільне Суми
За словами головного судді Григорія Левченка, спортсмени змагались у чотирьох вікових групах. У ринг виходили як юнаки, так і дівчата. Григорій Левченко тренує боксерів у Сумах. Один з його вихованців здобув “золоту” медаль.

Тренування з боксу у місті-герої Тростянці проводить Ростислав Матвєєв. Про своїх спортсменів сказав таке: “До перемоги вони прагнуть більше, працюють. Все як завжди, все добре”.

Підготовка до чемпіонату України: в Сумах відбулись обласні змагання з боксу
Фото: Суспільне Суми
В’ячеслав Філіпенко у Суми привіз боксерів з міста Путивль. У місті, розповів, є усі умови для занять спортом. Зокрема і боксом: “У нас створені всі умови, у нас є укриття. Бігаємо, стараємося, займаємося, підтримуємо своїх хлопців. Війна пройде, а спорт назавжди, бокс назавжди”.

Кирило Ященко привіз боксерів з міста Глухів. Його спортсмени тренуються попри обстріли з боку російської армії. Про мотивацію дітей сказав: “Діти теж змагаються на своєму спортивному фронті. Вони також показують, що наша держава гідна, наша держава бореться. Показують, що ми боремося, ми незламні і нас нікому не подолати і перемога обов’язково буде за нами”.

Боксери Григорія Левченка за два дні здобули п’ять “золотих” медалей і три “срібні”. Боксери з Тростянця (вихованці Ростислава Матвєєва) додому везуть чотири перших місця, п’ять других і одне третє.

По два “золоті” і “срібні»” медалі везуть у Путивль вихованці В’ячеслава Філіпенка. Спортсмени з Глухова (яких тренує Григорій Ященко) вибороли три “золота”, чотири “срібла” і одну “бронзу”. Всього протягом двох змагальних днів 130 спортсменів у чотирьох вікових категоріях розіграли 50 комплектів медалей.