Дзюдо: відкрита першість КДЮСШ “Суми”

У Сумах змагалися дзюдоїсти.


На сумському татамі сьогодні змагались спортсмени з Сум та Тростянця, Глухова та Кролевця, Миколаївки та Недригайлова, Охтирки та Комишів, Ромен та Срібного, Шостки та Дружби. Понад дві сотні учасників. Це останній турнір 2023 року.

Про це “Суспільному|Суми” повідомив Кирило Мачула, організатор змагань.

“Ці змагання ми проводимо як підбивання підсумків 2023 року для молодої вікової групи. І для того, щоб підняти трохи настрій нашим спортсменам”, — говорить Тетяна Літовцева, директорка КДЮСШ “Суми”.

“Хочу показати, що ми не просто люди, а і щоб чогось добитися. Це може бути навіть просто перемога якась. Але вона щось та буде значити. А не просто сидіти в телефоні. Ми цим показуємо, що ми просто хочемо займатися спортом, що спорт – це дуже гарно”, — розповідає Геннадій Мишкін, учасник змагань з Тростянця.

Тренер з Лохвиці говорить – привіз на змагання своїх вихованців. “Кожні змагання – це перевірка нашої роботи вдома. Кожне змагання – це результат того, що ми закладаємо вдома”.

Крім дзюдоїстів Сумщини за медалі вели боротьбу спортсмени з Кременчука, Лохвиці, Харкова. Юнаки 2012-2013 та 2014-2015 і дівчата 2011-2013 та 2014-2015 років народження розіграли 29 комплектів медалей.