Пляжний волейбол: Чемпіонат Європи серед університетів

Чемпіонат Європи з пляжних видів спорту серед університетів.

У іспанській Малазі студенти СумДУ стартували на чемпіонаті Європи серед університетів з пляжних видів спорту. Програму заходу відкрили змагання з волейболу пляжного, в яких беруть участь по 24 чоловічих та жіночих пари.

Про це повідомляє Спортклуб СумДУ.

У чоловічій сітці Україну представляють Микита Ангелов та Святослав Карвацький, які грають в групі В разом з командами з Туреччини, Португалії та Польщі. Перший змагальний день наші хлопці завершили з двома перемогами:

СумДУ 2:0 (21:6; 21:7) Університет в Кайсері (Туреччина)

СумДУ 2:1 (21:10; 22:24; 15:7) Університет Порто (Португалія)

Завтра в очному протистоянні з Варшавським університетом (Польща) визначиться переможець групи В, втім вже зараз відомо, що обидві команди проходять до наступної стадії змагань (Топ-12).

Жіноча пара Катерина Удовенко/Єлизавета Тарасенко грають в групі F разом з командами з Литви, Швеції та Іспанії. Сьогодні дівчата також зіграли два матчі. На жаль, абсолютно рівна перша гра завершилась перемогою суперниць, а в другій студентки СумДУ доволі впевнено перемогли:

СумДУ 1:2 (21:17; 20:22; 11:15) Університет Умео (Швеція)

СумДУ 2:0 (21:14; 21:17) Приватний університет в Іспанії (Мадрид, Іспанія)

Дівчата зберігають високі шанси для виходу в наступний раунд, але для гарантованого продовження боротьби за високі місця варто перемагати поточного лідера групи – Університет в Каунасі (Литва).