Бадмінтон: у Сумах відбувся турнір з бадмінтону

У Сумах відбувся турнір з бадмінтону.

29 липня у Сумах відбувся турнір з бадмінтону. Боротьбу за медалі вели 7 пар-учасниць. По це повідомляє “Суспільне|Суми”.

Пані Антоніна Сірик працює викладачем одного з сумських вишів. Сьогодні на турнірі вона у якості і організатора, і головного судді, і гравця турніру.

“Бадмінтон – це любов всього життя. І, сподіваюсь, ті хто приходить в цей зал, також починають цей вид спорту любити. Раз і назавжди. Сьогодні у нас цікавий формат змагань. Ми вирішили залучити до основної сітки змагань наших початківців. Це ті, хто прийшов в зал і ще не мають змагального досвіду”, – розповіла вона.

У парі з досвідченим гравцем грав гравець-початківець. Тож пані Антоніні цього разу дісталась не партнерка по участі у всеукраїнських турнірах Оксана Гладченко, а Олексій Чегринець. У групі “А” цей дует посів перше місце, і у півфіналі зустрівся з другою парою групи “Б” – Марина Ласточкіна/Іван Гаркуша.

Марина рік тому прийшла у бадмінтон. Гра з партнером з досвідом, говорить Марина, накладає свої відбитки.

“Я скажу, що трішки відповідальність я так з себе можу зняти. Дуже класно, мені подобається”, – розповіла вона.

У півфіналі першу партію з рахунком 22:20 виграли Іван з Мариною. Друга була за Антоніною та Олексієм – 21:12. Проте перемогу у третій – 21:11 – та у матчі в цілому святкували Марина Ласточкіна та Іван Гаркуша. У фіналі вони зустрілись з Олександром Стеценком і В’ячеславом Міщенком, поступились суперникам у трьох партіях і посіли друге місце.

Антоніна Сірик та Олексій Чегринець у двох партіях у “бронзовому” поєдинку програли парі Євген Чепульский/Сергій Боровик і завершили змагання на четвертому місці.