Настільний теніс: турнір ОТУ “Суми”

У Сумах військові змагались за тенісним столом.

У Сумах провели змагання з тенісу серед військових. Нацгвардія та ДСНС-ники, бійці територіальної оборони та сапери з Сумської та Полтавської областей були представлені на турнірі десятьма командами та поділені на дві групи. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.

Для чого проводять такі змагання розповів офіцер групи підготовки військ та узагальнення бойового досвіду ОТУ “Суми” Сергій Чут: “Основна мета – це психологічне розвантаження військовослужбовців, залучення їх до здорового способу життя. Життя не зупиняється, хлопцям хочеться іноді відволіктись і пограти і в футбол, і в теніс. І показати майстерність. Життя не зупиняється”.

Сергій – артилерист із Сум. Говорить: за столом відволікається від армійських буднів: “Вийшов за стіл і на декілька хвилин, поки йде партія, трошки забуваєшся. Спортивний інтерес, спортивне змагання – трошки відключаєшся. Після цього легше, легше набагато”.

Свою “двійку” учасників на змагання привіз до Сум прикордонник Дмитро. Чоловік говорить: “Люди кожен з кожним можуть програти, побачити один одного. Тим паче за цей період більшість вже познайомилась. Ще раз зустрітись, побачити з побратимами – це дуже актуально”.

Антон — нацгвардієць з Полтави. Говорить: спорт вчить боротися до кінця, боротися до перемоги: “Тільки що зіграли хороший матч, отримали масу емоцій. Це була парна гра, дуже круто. Спорт, по-перше, об’єднує, спорт закаляє тебе і фізично, і духом”.

Два номери кожної команди зіграли по колу і визначили розташування команд у турнірній таблиці. Дві кращі команди груп розіграли у підсумки медалі турніру. На третьому місці завершили турнір сумські рятувальники. Сапери з Охтирки вибороли “срібні” медалі. Команда Антона – нацгвардійця з Полтави – посіла у підсумку перше місце.