Індорхокей: “Сумська осінь-2022”

Визначилися переможці турніру з індорхокею “Сумська осінь-2022”.


У Сумах завершився турнір з індорхокею “Сумська осінь-2022”. Перемогу святкувала команда “Хаймарсики”. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.

Двадцятий турнір на восьмому місці завершила команда “Беспілотнички”. На сьомому розташувалися патріоти “України”. Шостими фінішувала команда СДЮСШОР “Динамо”, а на п’ятому завершили змагання команда “Зірочки“.

У матчі за третє місце на майданчику зустрілися команди сумської обласної дитячо-юнацької спортивної школи та спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву “Динамо” — “Хаймарсики” та “Сумчаночка”. Перший тайм сильнішого не виявив: команди обмінялись голами. У другому забивали більше: “Сумчаночка” у ворота “Хаймарсиків” забила двічі, на це вони відповіли п’ятьма влучними ударами по воротах. У підсумку — 6:3 на користь “Хаймарсиків”, які і здобули бронзові медалі “Сумської осені-2022”. П’ять з шести голів команди у матчі на свій рахунок записала шістнадцятий номер команди Ірина Данкулич.

Визначилися переможці турніру з індорхокею “Сумська осінь-2022”
Суспільне Суми
“Це, в першу чергу, перемога нашого тренера. Тому, що він в нас вкладається. А так — перемога команди та Миколи Олексійовича. За третє місце боротися — це останній шанс. Тому відчуття дуже гарні”, — говорить гравчиня команди “Хаймарсики” Ірина Данкулич.

У фінальному поєдинку на майданчик знов вийшли представниці ОДЮСШ (“Байрактарочки”) та СДЮШОР “Динамо” (“Україночки”). На третій хвилині гри команди забили одна одній, але перший тайм з рахунком 5:1 виграли дівчата з “Байракторочок”. У другому “Україночки” забили двічі, на що суперниці відповіли трьома голами. Фінальний рахунок 8:3 —на користь “Байрактарочок”, які здобули золото турніру. Срібло у музей СДЮСШОР “Динамо” повезли “Україночки”.

“Я вважаю, що дівчата показали дуже класну гру. На жаль, сьогодні — програш. Але цей програш можна вважати перемогою. Трошки поступилися, можливо, морально. Але тактично я задоволена грою, вони показали чудову гру”, — каже тренерка команди “Україночки” Інна Бондаренко.

“Мені, якщо чесно, дуже радісно, хочеться плакати. Тому, що це перша наша перемога, перше місце. І я дуже рада. Будуть інші, але пізніше”, — зазначила капітан команди “Байрактарочки” Злата Ткаченко.

Після завершення турніру команди-призерки отримали кубки та медалі. Відзначені булі і найкращі гравчині турніру.