Греплінг: чемпіонат області

У Сумах відбувся обласний чемпіонат з греплінгу.

У Сумах відбувся чемпіонат Сумської області з греплінгу. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”. На змагання приїхали спортсмени з усіх куточків Сумщини, де розвивають греплінг та панкратіон: Конотоп та Лебедин, Тростянець та Ромни, Охтирка та Глухів, Суми та Буринь.

У чемпіонаті брали участь юніори та дорослі, розповів головний суддя змагань Сергій Чередниченко. “Доводиться працювати без світла. Попри те, що в залі холодно, тут є приємна така змагальна атмосфера. Всі налаштовані на перемогу”, – додав він.

Спортсменів з Бурині на турнір привіз Олексій Сахненко. Говорить, що росіянам не зламати їхнє прагнення до перемоги. “Купили стрічку діодну, зробили акумулятор, зробили світло автономне, поставили “буржуйку”, запаслись дровами. Все автономне, тому тренуємось згідно з режимом, як і раніше”, – розповів він.

Суми представляють, зокрема, і вихованці Володимира Стрельченка. Він говорить, що головне для нього – перевірити найменших спортсменів.

“Змагання відбуваються по всіх вікових категоріях. Найцікавіше для мене – це спробувати наймолодшу вікову групу. Бо всі розуміємо – діти зараз навчаються дистанційно, не так багато в житті їхньому відбувається. Намагаємось якомога більше зосередитись на тренувальному процесі”, – сказав він.

Спортсмени змагались у п’яти вікових групах: від 2013 року народження і до дорослих. Близько 400 учасників змагань розіграли у підсумку 50 комплектів медалей.