Греко-римська боротьба: чемпіонат області

У Сумах відбувся обласний чемпіонат з греко-римської боротьби.

У Сумах відбувся чемпіонат Сумської області з греко-римської боротьби. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”. Участь у ньому взяли 130 спортсменів з Сум, Бурині, Конотопа, Шостки та Путивля. Спортсмени розіграли медалі у трьох вікових категоріях.

Про турнір розповів головний суддя змагань Андрій Алдаєв: “В цей не простий час для нашої Батьківщини, нам таки вдалося провести цей захід. Йдемо до мети, навчаємо, виховуємо підростаюче покоління”.

Гліб Будников приїхав у Суми з Путивлю. Він переміг у першому поєдинку у своїй ваговій та віковій категорії. Нам розповів як готувався до чемпіонату області: “Відпрацьовував прийоми, боровся. Робив всілякі підвороти”.

Поки інші борються, за ними спостерігає Євген Стангрід з Шостки: “Буду сподіватися на перемогу, слідкую за суперниками”.

Спортсменів з Бурині привіз у Суми Володимир Гніденко. Говорить – братимуть не кількістю, а якістю: “Наших не багато. Чотири чоловіки сьогодні представляють наш клуб. Це область. Тому віддали всі сили, щоб приїхати сюди і перемогти. Тренувалися, все добре. Надіємося на перемогу”.

Перше місце у підсумку посіли борці греко-римського стилю з Конотопу. Суми завершили змагання другими, борці з Путивлю – третіми.