Гандбол: сумчани готуються до сезону

Сумчани готуються до гандбольного сезону.


Сумський гандбольний клуб “RGM-Group-СумДУ” готується до старту нового сезону у вищій лізі чемпіонату України. Він запланований на 18 листопада у Полтаві. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.

Минулий сезон перервала повномасштабна війна. Тоді сумська команда йшла на третьому місці, і, за словами тренера, мала усі шанси завершити сезон у призовій трійці. Проте не склалося.

Змінилося внутрішнє ставлення. Змінилась відповідальність. У мене, у хлопців. Склад команди майже не змінився – каже Максим Кунпан, головний тренер “RGM-Group-СумДУ”, та додає, що бачить у команди “медальні” перспективи: “Завдання для них стоїть мінімум трійка. А по своїм кондиціям і те, що я бачу, те, що я в них вірю – то вони можуть в цьому році стати і першими”.

Під час ранкового тренування звучить повітряна тривога. І гандболісти переходять у підвал. Там спортсмени продовжують тренування. “Розраховую на великі досягнення команди. Щоб команда добре зіграла в турнірі. І сам буду старатися максимально допомогти”, — каже Данило Масленко, гравець “RGM-Group-СумДУ”.

Два роки займається гандболом Нікіта Басс. “Тренування мені дуже подобаються. Вони роблять мене сильнішим, більше розвиваюся. Але ще треба тренуватися, тренуватися, докладати багато зусиль, щоб показати командою найвищий результат”, — говорить гравець

Суперниками сумської команди на першому етапі будуть команди з Полтави та Харкова.