Футбол: чемпіонат України

Чемпіонат України («Прем’єр-ліга»).

У матчі 11-го туру української футбольної «Прем’єр-ліги» «Зоря» охтирчанина Дениса Атнюха перемогла «Металіст». Денис вийшов на заміну на 75 хвилині гри.

«Олександрія» уродженця Сумщини Сергія Рибалки обіграла «Колос». Сергій вийшов у стартовому складі, відкрив рахунок на 8 хвилині, реалізував пенальті на 68, і був замінений на 84.

«Верес» (кольори якого захищають роменчани брати Шараї та Олександр Лебеденко з Краснопілля) в гостях переміг «Медаліст 1925». Олександр та Владислав Шарай вийшли у стартовому складі, Станіслав на 82 хвилині гри замінив Лебеденка. Олександр забив один з голів «Вересу» у цьому матчі.

«Минай» сумчанина Олександра Бандури відкрив рахунок у матчі проти «Дніпра-1», але гру програв. Олександр відіграв у воротах весь матч.

«Чорноморець» охтирчанина Сергія Суханова поступився «Динамо». Сергій провів матч на лаві запасних.

«Кривбас» вихованця роменського футболу Олексія Хобленка забив першим, але програв «Руху». Олексій у заявку «Кривбаса» не потрапив.

«Зоря» 3:2 «Металіст»

«Олександрія» 4:1 «Колос»

«Металіст 1925» 1:4 «Верес»

«Дніпро-1» 3:1 «Минай»

«Чорноморець» 0:3 «Динамо»

«Рух» 2:1 «Кривбас»

«Зоря» Антюха йде на третьому місці, «Олександрія» Рибалки – на четвертому, «Верес» Шараїв та Лебеденка – на п’ятому, «Минай» Бандури – на дванадцятому, «Кривбас» Хобленка – на тринадцятому, «Чорноморець» Суханова – на шістнадцятому.