Дзюдо: чемпіонат України

Дзюдоїсти Сумщини здобули медалі чемпіонату України.


Чемпіонат України з дзюдо серед чоловіків і жінок відбувся у Києві 17 листопада. Участь у змаганнях взяли і дзюдоїсти Сумщини. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.

“У столиці змагалися одинадцять представників Сумщини: дев’ятеро жінок і двоє чоловіків. Результат дзюдоїстів області – три медалі”, — говорить перший віцепрезидент федерації дзюдо Сумської області Сергій Колесниченко.

Роменчанка Мілена Кухар посіла третє місце у ваговій категорії до 48 кг. Ще одну бронзову медаль у скарбничку збірної області додала сумчанка Марія Рицька (вагова категорія до 70 кг). Срібним призером у вазі понад 100 кг став сумчанин Алєксєй Моїсєєв.

Студентки Сумського державного університету Тетяна Лімзаєва (вагова категорія до 52 кг) здобула срібну медаль. Золоті медалі вибороли Анастасія Антіпіна (вага до 63 кг), Наталія Чистякова (вага до 70 кг) та Христина Гоман (вага понад 78 кг). Першими у своїх вагових категоріях стали студенти Сумського державного університету Дельшот Халматов (вага до 60 кг) та Владислав Казіміров (вага до 73 кг).