Хокей на траві: Олімпійський день

У Сумах тривають Олімпійські дні.

Цього року Олімпійський день перетворився на місяць. 7 липня на стадіоні у дитячому парку «Казка» на ньому зібрались юні хокеїсти, повідомляє “Суспільне|Суми”.

Перед початком дійства спитали у них, чого чекають від Олімпійського дня.

“Радості. І ще ближче до перемоги України”, – каже хокеїст Ярослав Ткач.

“Хочу показати свої здібності. В хокеї. Ну і все”, – говорить Уляна Тимохіна.

“Я хочу, щоб було багато конкурсів, і всі перемагали, і було багато призів”, – розповідає хокеїстка Катерина Ушкалова.

Свій клас і свою майстерність демонструватимуть юним більш досвідчені хокеїсти. Мати Дениса зараз у Швейцарії разом з дівчатами захищає кольори збірної України до 16 років на чемпіонат Європи з хокею на траві 5S. Денис, який вже бере участь у чемпіонатах України, у Сумах демонструє свою майстерність.

“Я буду намагатися показати як правильно виконувати різні прийоми, як грати в пас, забивати голи. А також веселитися”, – говорить учасник Олімпійського дня Денис Свистюр.

Пані Юліана на цьому Олімпійському дні виступає вже як тренер.

“Я беру участь не тільки як досвідчена – я беру участь як початковий тренер. І від цього дня ми чекаємо насамперед перемоги. Ми повинні приносити діткам радість, задоволення від свят, від спорту”, – розповідає учасниця Олімпійського дня Юліана Фадєєва.

У Олімпійський день понад півсотні юних спортсменів провели руханку. Дорослі спортсмени провели майстер-класи, на яких показали прийоми володіння м’ячем. Завершилось все товариськими матчами і роздачею подарунків. Олімпійські дні у Сумах триватимуть до кінця липня.