Тхеквондо: чемпіонат світу серед кадетів

Чемпіонат світу серед кадетів.

У Софії завершився чемпіонат світу з тхеквондо серед кадетів.

У складі збірної команди України серед кадетів з нашого міста участь брали три спортсменки.

Змагання проходили за новими правилами. Щоб мати змогу вийти на новий бій, потрібно було отримати перемогу у двох раундах за балами.

Анастасія Гайворонська (вк 47 кг) перший бій провела зі спортсменкою із Єгипту, яка згодом стала бронзовою призеркою Чемпіонату світу. Анастасія в першому раунді отримала перемогу, а в наступних двох раундах програла.

Валерія Удовиченко (вк 44 кг) у першому поєдинку зустрілась із гречанкою, з якою не вдалось отримати перемогу за раундами.

Аліса Павленко (вк 59 кг) у першому бою отримала дострокову  перемогу над румункою. Другий бій був з єгиптянкою, у якому Аліса у двох раундах отримала перемогу. Третій поєдинок був найважчий – вихід за бій за бронзову медаль. На жаль, Аліса програла чемпіонці Світу із Кот-д-Івуару в третьому раунді з рахунком 2:1.

«Ми дуже плідно готувалися, багато сил та часу було витрачено. Кожному невистачило зовсім трошки.  Дякуємо усім за підтримку. Це спорт, без поразок, не було б такої цінної перемоги. Я вірю, що на наступному Чемпіонаті світу ми заберемо свої медалі та нікому не віддамо свою мрію», – сказав тренер дівчат Олександр Хоменко.