Тхеквондо: підготовка до Польщі

Сумські спортсменки готуються до турніру “Ukraine Open Cup 2022”.

Вихованки Сумського центру вищої спортивної майстерності спортивний клуб “Зірки Олімпу” Аліса Павленко, Єлизавета Мяснянкіна, Анастасія Гайворонська, Влада Редька та Варвара Нефьодова готуються у Сумах до турніру “Ukraine Open Cup 2022”. У цьому році він відбудеться у Варшаві. Крім цієї п’ятірки, Суми у Польщі представлятиме Валерія Удовиченко, яка нині тренується у Чехії. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.

Дівчата налаштовані на перемогу і вірять – у Польщі вони покажуть свій клас. Бо довго йшли до цього турніру.

Єлизавета Мяснянкіна – тхеквондистка розповідає: “Я вважаю, що найбільший суперник для себе це я. Треба побороти себе, щоб потім виграти”.

Варвара Нефьодова теж займається тхеквондо, дівчина розповідає про що мріє: “Щоб вважали мене сильною, щоб говорили: “Вау, це та сама, яка виграла Польщу”.

“Всі п’ять спортсменок, можливо, навіть, шість потраплять на чемпіонат світу. Ну як вони можуть не потрапити, якщо вони тренуються двічі на день десять разів на тиждень?”, — розповідає тренер Олександр Хоменко.

25 червня шестеро сумських дівчат стартують на турнірі “Ukraine Open Cup 2022”. За результатами цього турніру буде сформована збірна команда України, яка представлятиме нашу країну на чемпіонаті світу серед кадетів.