Пляжний гандбол: тренування на піску

Вийшли на пісок. Сумські гандболісти почали підготовку до європейських університетських ігор.

Гандболісти Сумського державного університету продовжують підготовку до європейських університетських ігор. Тиждень тому вони зайшли в залу, 9 червня вийшли на пісок. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.

Тренер команди Максим Кунпан говорить – наразі команда готова менше, ніж наполовину. Але час ще є. “Зараз хлопці виходять вже на свою фізичну форму максимальну. Але є невеликі прогалини. І вийшли на пісок пробувати виконувати ті завдання. Спочатку починаємо найпростіші вправи. Поки що хлопці готові відсотків на 30”, – розповів тренер команди Максим Кунпан.

За словами гандболіста Владислава Чайки, спортсмени стараються з усіх сил. Він тренується з командою тиждень. “Потихеньку намагаємося робити всі вправи якнайкраще”, – наголосив спортсмен.

Час на підготовку, каже тренер команди, у гандболістів ще є. Тож намагатимуться показати свій клас, представити свій виш, своє місто та свою країну. “Задачі є завжди: максимально краще себе показати, виступити, максимальну кількість балів заробити. Найголовніше – в першу чергу показати, що ми не здаємось”, – розповів Максим Кунпан.

Хто, крім гандболістів, представлятиме Суми на університетських іграх Суспільному повідомив начальник Сумського обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту Владислав Маслов: “На цих змаганнях у нас будуть представляти волейбол класичний, волейбол пляжний (чоловіки і жінки), пляжний гандбол, дзюдо та карате. Близько 50 спортсменів сумських вишів будуть брати участь”.