Бокс: тренування тривають

У Сумах боксери готуються до майбутніх чемпіонатів.


В перші дні відкритого вторгнення Росії тренування у секції боксу спортивної школи “Суми” припинились. Наразі спортсмени повертаються до занять боксом і готуються до найближчих чемпіонатів. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.

“Це все група новачків. 10-12 років. Є там трошки постарші. В цілому, у них загальна фізична підготовка, розвиток координації, освоєння техніки, нанесення ударів, пересування”, – розповідає Михайло Гречка, тренер з боксу.

Серед сімох учасників тренування у групі новачків і одна дівчина. Її звати Олександра Петровська. Вона займається боксом близько року. Що змінилось за цей рік, говорить: “В мене стало більше сил і розтяжка. І краще стала я спати”.

Після групи новачків до зали прийшли більш досвідчені спортсмени. Роман Луговський каже, після нашої перемоги у нього будуть вже особисті.

“Я вважаю, що у мене є шанси. Тому, що я займав місця на зональному чемпіонаті України, на чемпіонаті України по “Динамо”. Я вважаю, що у мене є шанси”, – говорить Роман Луговський, боксер.

Михайло Гречка каже: усі чекають на перемогу, аби повернутися в ринг.

“Готуємось до майбутніх стартів, які будуть після перемоги. Я сподіваюся, що календарні плани відновляться, будуть чемпіонати України, чемпіонати міста, області. Ось до них і готуємось. Щоб не втрачати форму”, – зазначає Михайло Гречка, тренер з боксу.