Теніс: тренування поновлюються

У Сумах поновили тренування тенісистки.

Дві Єлизавети – Довгопол та Костюк – представляли Суми на тенісних кортах України. Після початку воєнної агресії Росії дівчата були змушені припинити тренування. Сьогодні вони знов вийшли на тенісний корт. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.


Ліза Довгопол після того, як російські війська вторглися на територію України, не тренувалась близько місяця.

«Я люблю тренуватися, – Що саме подобається? – Грати на рахунок. Ще я люблю подавати подачі. Все люблю в тенісі», – розповідає тенісистка.

Після перерви у тренуваннях, говорить мама Лізи, вона помітно втратила спортивну форму. Зараз, потроху її набирає. «Ми вдома намагалися, якісь вправі їй давали, але все одно – це не те. Перше тренування було важким. Потім – потрошку втягнулася», – розповідає Світлана.

Поруч з Лізою Довгопол тренується тенісистка Єлізавета Костюк. У неї пауза у тренуванні була більшою – два місяці вона не виходила на корт. Говорить – за дві місяці скучила за звуком м’яча. «Напевно того драйву, який я відчуваю, коли граю на кортах. Ракетки, тенісного м’яча. Цей звук. Дев’ять років граю в теніс. Тому, звичайно, два місяці – це дуже багато без тенісу», – каже спортсменка.

До 24-го лютого Ліза займалась тенісом кожен день. Зараз, говорить тенісистка, займатиметься тричі на тиждень. Потроху набиратиме форму, щоб знов представляти Суми на тенісних кортах.

«Все повернеться, все буде добре. Піднімемося, знову повернемо наш рівень», – додає тренерка дівчини Ольга Скрипка.