Легка атлетика: благодійне тренування.

3,5 тисячі гривень на потреби територіальної оборони зібрали на благодійному тренуванні у Сумах.

Про це повідомляє “СуспільнеСуми”.

Тренування для всіх охочих провели у Сумах. Воно мало на меті дві задачі: повноцінне бігове тренування для тіла та збір коштів захисникам Сумської територіальної оборони. Тренування провели учасниці Олімпійських ігор та чемпіонату світу з гірського бігу.

Учасниця чемпіонату світу з гірського бігу Яна Нагорна-Тимошенко готується проводити благодійне тренування у місті Суми. Нам розповідає, що відбуватиметься сьогодні: “Ми хочемо показати як відбуваються тренування легкоатлетів, що це може бути весело, це може бути круто. І ми таким чином можемо подбати про своє здоров’я власне. І можемо допомогти Збройним силам України, нашій територіальній обороні”.

Компанію Яні на тренуванні склала учасниця Олімпійських Ігор — Оксана Шкурат. Жінка говорить: “Ми сьогодні з Яною вирішили додати трошки мотивації. Всім відомо, що спорт він добавляє трохи ендорфінів, трохи настрою. Тому вирішили мотивувати, не падати духом та трошки попрацювати”.

Серед 13 учасників, які прийшли на це тренування, Маргарита Іваненко.

“Я люблю бігати. Давно люблю бігати. І, думаю, візьму кілька фішок на розминку, на заминку, на майбутнє. Майбутнє ж буде прекрасним у нас, правда”, — ділиться Маргарита.

Триатлоном – плаванням, велоспортом та бігом – займається Артур Красненко. Чекає, що щось новенького дізнається від учасниць Олімпіади та чемпіонату світу з гірського бігу: “Провести в компанії з друзями весело час. Потренуватися”.

На тренування прийшли 13 спортсменів від 7 років і до 60. Вони провели професійну бігову розминку, вправи на мобільність та баланс з бар’єрами, спеціальні бігові вправи для техніки, комплекс на активацію та зміцнення м’язів, вправи на гнучкість та заминку. Окрім емоцій зібрали 3,5 тисячі гривень на потреби територіальної оборони. Кошти підуть у підрозділ “Акула 13”.