Бейсбол: “Ворони” поновили тренування

У Сумах розпочали тренування бейсболісти.

У Сумах місцеві бейсболісти вийшли на тренування. Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.

У минулому сезоні клуб “Ворони” здобув “бронзу” у першій лізі і дійшов до 1/8 фіналу Кубку України (де поступився “Іст Сайду” з Донеччини). Чим живуть сьогодні сумські бейсболісти, вони розповіли Суспільному.

Тренер команди “Ворони” Роман Каравай задоволений результатом минулого року.

“У цьому році сподіваюсь, що ми зіграємо. На тренування зібралися усі ті, хто залишилися у місті, ті, хто скучив і хоче займатися бейсболом. Це “Ворони” молодші, дівчата-софтболістки, і бейсболісти. Бачу – і хокеїсти є”, – говорить він.

На тренування на стадіоні “Монтана” зібрались наймолодші вихованці, яким нині по 8 років, і ветерани, а також дівчата-софтблістки і “Ворони”-U18.

Анна Гулькіна у софтболі п’ять років. Говорить, що полюбила цей вид спорту за його універсальність.

“Ти можеш бути і на першій базі, і на другій. І пітчером, і кетчером. Це переповнює емоції. Дуже хочеться ігор, дуже хочеться перемагати. Дуже хочеться. Не вистачає цих емоцій, цих перемог. Це життя”, – говорить вона.

Бачить себе у збірній України 18-річний Юрій Кумейкин. За шість років занять бейсболом, той став частиною його життя.

“У мене дуже велике бажання займатися, займатися, займатися, займатися. Мрію грати у збірній України. Хотів би бачити їхній рівень, грати на їхньому рівні, кожен день займатися”, – говорить спортсмен.

А от пана Юрія Пєшкова можна занести у розряд ветеранів. Він у бейсболі вже 30 років. І у минулому сезоні він став одним з тих, хто здобував “бронзові” медалі чемпіонату. Нині, говорить, змагань не вистачає, не вистачає того драйву. Проте вірить у скору перемогу України.

Наразі спортсмени готуються до матчів чемпіонату і вірять, що сезон 2022 року таки відбудеться. А поки – підвищують свій клас у тренувальному процесі.