Карате: тренер пішов у територіальну оборону

У Сумах тренер з карате вступив до лав територіальної оборони.

Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.

Дмитру 22 роки. З п’яти років він займався карате у клубі «Вадо кай». За цей час пройшов шлях до призера український та європейських турнірів. Сьогодні він прийшов у клуб не у кімоно, а у однострої. Адже після російської навали він вступив до лав територіальної оборони.

«Захищати свою країну, захищати своїх дітей, захищати свою рідню. Всіх, кого люблю. Не можу дивитися на все це. Боляче. Тому – допомагаю, як можу. Я вирішав для себе, що ось так я можу допомогти». _ говорить Дмитро

Зараз Дмитро готовий захищати рідне місто, але мріє про мир.

«Подивитися на спокійне небо, на посмішки людей. А не тих, хто здригається від вибухів, від шорохів. Моя мрія – щоб все будо спокійно. Нарешті побачити маму, яка не плаче кожен день. Ось моя мрія».

І звісно – про тренування після війни.

«Для початку привітаю усіх дітей, скажу, що вини великі молодці. Проведу розминку, пограю з ними. І наприкінці тренування поп’ємо чай. – Зелений, чорний? – Чорний (сміється)».

Тренер Дмитра Вадим Коломієць говорить – таке рішення його вихованця для нього очікуване

«Мої учні, тренери з початку війни всі війшли в роботу. Хто в територіальну оборону, хто – де що. – Що побажаєте йому? – Терпіння, сили, наснаги. Ну, і як то кажуть, волю до перемоги. Все буде Україна».