Челендж на підтримку ЗСУ

Сумчани долучилися до спортивного челенджу у соцмережах на підтримку ЗСУ.

Сумська філія Комітету фізичної культури та спорту Міністерства освіти і науки України долучилася до онлайн-челенджу на підтримку збройних сил України, який є частиною всеукраїнської акції. Про це «Суспільному|Суми» розповів керівник Сумського обласного відділення Владислав Маслов.

“По всій території України проходить фізкультурно-спортивний онлайн челендж, в якому мають змогу взяти участь всі охочі учні, студенти. Челендж проходить на підтримку Збройних сил України, медиків, волонтерського руху. Багато школярів Сумщини долучились”, – сказав він.

олодь Сумщини вирішила підтримати своїх захисників, висловити слова подяки взявши участь у патріотичному челенджі.ото: Суспільне Суми

До участі у заході долучилися учні шкіл та студенти. Зокрема, з Кролевецької, Свеської та Сумської територіальних громад. Вони показали, чого навчилися на тренуваннях. Челендж триває і долучитися до нього можна, надіславши відео на адресу Сумського обласного відділення Комітету фізичної культури та спорту Міністерства освіти і науки України: sumysportosvita@ukr.net.