Хокей на траві: “Сумчанка” в Італії

“Сумчанка” прибула в Італію – хокейний клуб готується до Кубка європейських чемпіонів.


Про це повідомляє “Суспільне:Суми”.

Муніципальний спортивний клуб з хокею на траві “Сумчанка” 27 березня прибув у місто Бра. Тут він проведе тренувальний збір перед Кубком європейських чемпіонів у дивізіоні “Трофі”.

Команду Світлани Макаєвої зустріли мер міста та представники італійської федерації з хокею на траві. “Сумчанка” вручила меру футболку, подякувавши за підтримку.

“Мені здавалось, що в Сумах ми стали єдиною нацією, єдиною сім’єю. Але я дуже щаслива, що нас підтримує весь світ. І це дуже відчувалось в Польщі, на кордоні, в Кракові, в будь-якому місці, де б ти не знаходився – якщо бачать, що ти українець, тобі пропанують допомогу”, – розповідає Світлана Макаєва, головна тренерка МСК “Сумчанка”.

У місті Бра сумчанки проведуть товариські матчі у рамках підготовки до Кубка європейських чемпіонів у дивізіоні “Трофі”. За кілька днів “Сумчанка” переїде у місто Чернуско. Про те, у якому складі вестимуть боротьбу за Кубок європейських чемпіонів, Світлана Макаєва говорить:

“У складі команди зараз десять гравчинь основного складу. Ще одна молода гравчиня. Решта гравчинь, я так думаю, – які зараз знаходяться в Іспанії, в Німеччині, – вони підтягнуться завтра-післязавтра і через кілька днів ми матимемо повноцінні тренування”.

У понеділок у “Сумчанки” заплановане перше тренування, а Кубок європейських чемпіонів відбудеться 12-18 квітня у Мілані.