Вільна боротьба.

Тренування від “Академії боротьби Юрія Голуба”.

“Тренування для всієї родини” влаштували в Академії боротьби Юрія Голуба в Сумах. Про це повідомляє “Суспільне:Суми”.

Академія боротьби Юрія Голуба 22 березня провела тренування для малечі та батьків. На нього зібрались близько десятка батьків із дітьми. Про враження від такого дозвілля Суспільному розповіли батьки.

“Запросила мене подруга, сказала, що можна в такий складний час трішки позайматися. У мене вже доросла дитина. Але я прийшла, щоб розім’ятися. Не треба сидіти, треба допомагати іншим і собі”, – говорить учасниця тренування, Вікторія.

Такі заняття допомагають відволіктися від вибухів і загалом складного становища у країні, вважає ще одна учасниця, Тетяна.

Восьмирічний Дмитро розповів про те, чого навчився у Юрія Голуба і чого мріє добитися в майбутньому. “Я навчився робити перестрибування, забігання, колеса, переверти (я їх робити не вмів). Я мрію виграти золоту медаль, щоб прославитись на все місто Суми”, – сказав він.

Тренування відновили на прохання батьків вихованців, розповів тренер з вільної боротьби Юрій Голуб.

“Такий формат тренування був у нас щомісяця, таке сімейне тренування. Зараз бачимо в цьому нагальну потребу. Тому намагаємось залучити і мам, і маленьких дітей, і, навіть, тих дітей, які не займалися. Щоб вони продовжували відчувати єдність, продовжували займатися тим, що їм потрібно, те що їм подобається”, – сказав він.

Все це, говорить Юрій Голуб, аби робити сумських дітей та їхніх батьків сильними, міцними та дружніми.

Що відомо
– Юрій Голуб-молодший займається вільною боротьбою 30 років. Він є чемпіоном України, призером Європи та світу.
– Після завершення спортивної кар’єри тренував команди Австрії та Ізраїлю, після чого повернувся у Суми аби продовжити справу свого батька – Юрія Голуба-старшого. На сьогодні “Академія боротьби Юрія Голуба” розвиває у Сумах вільну та пляжну боротьбу, сумо, мас-реслінг.