Теніс: сумська толока

Працівники “Тенісної Академії” у Сумах вийшли на толоку.

Про це повідомляє “Суспільне:Суми”.

Тренери, охоронці та адміністратори сумської “Тенісної Академії”, яка працює у міському парку імені І. М. Кожедуба вийшли на толоку. Зібралися, аби привести до ладу територію навколо та емоційно розвантажитися.

Працівники “Тенісної Академії” 30 березня прибирали територію у міському парку та готувалися до відновлення тренувань.

“Прибирали пляшки, папірці на території, зараз підмітали. Багато гілок після зими нападало. До наших обов’язків входить виховувати дітей, але, на жаль, сьогодні ми не можемо собі це дозволити. Але якусь користь приносимо, щоб місто було чисте”, – говорить тренер КП “МСК “Тенісна Академія” Олександр Рибалко.

Всього прийшли понад десять людей, серед них й прибиральниця Ганна Бойко.

“Запрошуємо всіх сумчан! Незважаючи на ситуацію, ми повинні прикрашати своє місто, яке ми дуже цінуємо і любимо”, – каже Ганна Бойко.

“Тенісну Академію” до повномасштабного вторгнення відвідували дві сотні дітей. Директор клубу сподівається на те, що повноцінне навчання відновиться найближчим часом.

“Я гадаю, що наша перемога не за горами і скоро сюди будуть діти наші вертатися. Багато хто пороз’їжджалися: хто в Польщі, в Болгарії, в Італії. Всі тренуються, всі в дуже гарних клубах”, – каже він.

Перше тренування вже відбулось на початку тижня. Ігор Смертяк говорить – коли війна скінчиться, займатися спортом планують більше, ніж зазвичай.