Легка атлетика: чемпіонат України

У Сумах завершились легкоатлетичні змагання.

Про це повідомляє “Суспільне|Суми”.

Чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед юніорів стартував учора у Сумах. Він проходить у Палаці студентського спорту Сумського державного університету. Змагались 419 спортсменів з усієї України.

У перший день змагань спортсмени розіграли 18 медалей. Сумчани вибороли 9 нагород. У спортивній ходьбі серед юніорок на дистанції 5 тисяч метрів Софія Криловецька здобула бронзу. На цій же дистанції серед юніорів Микола Рущак посів перше місце, Едуард Кравченко — третє. У бігові на 400 метрів серед юніорів Сергій Нечипоренко здобув золото. На дистанції півтори тисячі метрів Дмитро Торгачов показав перший результат, Денис Неровня отримав бронзу. Яна Гончаренко на дистанції 60 метрів серед юніорок здобула перше місце. Нікіта Маслюк у стрибках у довжину серед юніорів має перше місце, Андрій Нечипоренко на дистанції 400 метрів теж став першим.

Сьогодні сумчани додали ще п’ять нагород – дві «золотих» і три «срібні».

Діана Гончаренко здобула «срібну» медаль у бігові на 200 метрів у юніорок. На цій же дистанції у юніорів Нікіта Маслюк здобув «золото». Дмитро Тограчов фінішував зі «сріблом» у бігові на дистанції 3 000 метрів.

Сумська команда юніорок (Валентина Авраменко, Анжеліка Рачковска, Інна Рибалка та Єлизавета Землянікіна) виборола «срібні» медалі у бігові 4х200 метрів, команда юніорів (Михайло Ковш, Максим Романов, Нікіта Аверлюков та Андрій Нечипоренко) у естафеті фінішувала першою.