“Тільки вперед”

«Тільки вперед».

“Мене звати Віктор, я вчитель фізичної культури Славгородської ЗОШ Краснопільського району. Зараз я зі своїми учнями активно працюємо над власним проєктом “Тільки вперед” в рамках краудфандингової платформи GoFundEd 

Ми хочемо урізноманітнити уроки фізичної культури та дозвілля для молоді з сільської місцевості новими видами спорту – “Флорбол” та “Алтимат-фризбі” і саме для цього ми створили цей проект (посилання нижче). До проекту є прописаний бюджет для придбання ігрового інвентаря для нових видів, усі внески висвітлюються на платформі і діяльність абсолютно прозора.

Буду Вам вдячний за за інформаційну підтримку проєкту – поширення серед ваших друзів, знайомих, колег, у тематичних спільнотах, допис на своїй сторінці. А також, якщо вам відгукується наша ідея, то будемо вдячні за донейт на платформі GoF. Ми з командою вже місяць працюємо над нашою ідеєю, тому віримо, що наш проєкт “Тільки вперед” вже зовсім скоро запрацює в школі та сприятиме зміцненню здоров’я сільської молоді та мотивуватиме їх до фізичного вдосконалення””. 

Підтримати програму Тільки вперед