Міні-футбол: ветеранський турнір

Міжрайонний ветеранський турнір з міні-футболу.

10 жовтня 2020 року у селі Слобода Буринського району відбувся відкритий міжрайонний ветеранський турнір з міні-футболу. По це повідомляє сайт АФСО.

У змаганні взяли участь команди Недригайлова, Бурині та Липової Долини.

Команда «Колос» (Буринь) з рахунком 4:1 перемогла ФК «Ветеран» (Недригайлів). Напруженим видався матч між недригайлівцями та гравцями команди ФК «Ветеран» (Липова Долина).Тільки єдиний гол приніс перемогу ветеранам з Недригайлова. А буринські «колосівці» з рахунком 6:2 переграли липоводолинців.

В підсумку, перше місце виборола команда «Колос» (Буринь) Друге місце посіли гравці з ФК «Ветеран» (Недригайлів). На третьому місці – ветерани-футболісти з Липової Долини.

Найкращим гравцем турніру було визнано Павла Горобця з Липової Долини. Кращим воротарем став Валерій Громика з Недригалова. А найбільше голів забив В’ячеслав Привалов із Бурині. А найстарший гравець турніру, якому 63 роки – це Володимир Псарьов із ФК «Ветеран» (Недригайлів).

Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами, а кращі гравці та найстарший ветеран – спеціальними відзнаками.мм