Мотокрос: змагання у Сумах

У Сумах відбулись змагання з мотокросу

У Сумах на вихідних змагались мотоциклісти. Про це повідомляє sumy.today.

Спортсмени з різних міст України розіграли медалі відкритого особисто-командного чемпіонату України з мотокросу серед дорослих.

У класі МХ-2 чемпіоном став роменчанин Дмитро Чернов. Максим Києнко здобув «срібну» медаль, а Ярослав Кропівцев з Ромен – «бронзову».

У класі МХ-1 звання чемпіона здобув роменчанин Дмитро Асманов. Володимир Тарасов та Вадим Красюк із Запоріжжя посіли друге та третє місця.

У класі «SC» перемогли Артур та Єлисей Глущенко. Дмитро Кісіль з Дніпра та Олексій Тихонюк з Новомосковська стали віце-чемпіонами. «Бронзу» здобули львів’яни Павло та Орест Мазгаль.

У класі «Абсолют» перемогу здобув Дмитро Асманов з Ромен. Другим став Володимир Тарасов, третім – інший представник міста Ромни – Дмитро Чернаков.

Дмитро Кір’янов з Харкова, Ігор Фрунзе з Ченівців та Олександр Зальвовський з Хмельницького поділили нагороди у класі «Квадроцикли».

І у класі «Жінки» перше та друге місця поділили харків’янки Анастасія Кридченко та Вікторія Ситнікова, третє посіла Альона Зайцева із Сум.

Крім того відбулись змагання «Відкритого особисто-командного чемпіонату України 2020 року серед молоді на Кубок ЗМС В.І. Кавінова».

У класі «50 кубічних сантиметрів» перше місце посів роменчанин Володимир Кубченко. «Срібло» виборов Костянтин Черней з Костянтинівки, а «бронзу» – роменчанин Матвій Пономаренко.

У класі «65 кубиків» Володимир Кубечнко знов був першим, друге та третє місця посіли Олександр Києнко з Києва та Остап Андрух з Бучача.

У класі «85» перше та друге місця посіли спортсмени зі Слав’янська – Тимур та Артур Лешенки, «бронзу» здобув киянин Кирило Марков.

У класі «125» киянин Максим Києнко посів перше місце, Ярослав Кропівцев з Ромен – друге, Степан Попков з Києва – третє.

І у класі «250» роменчани Семен Неруш та Дмитро Чернов посіли перше та друге місця, Сергій Альбещенко  Миколаєва – третє.

На першому етапі відкритого особисто- командного чемпіонату Сумської області у класі 50 кубічних сантиметрів перемогу святкував роменчанин Матвій Пономаренко. Тимур Кулєшов з Києва та Михайло Глущенко із Запоріжжя посіли друге та третє місце.

У класі «65» Сергій Бабута з міста Ромни посів перше місце, Каріна Мельникова з містечка Бобринець – друге.

У класі «85» «золото» здобув Євген Бунчук з Ніжина. Роменчанин Данило Сітак здобув «срібло». «Бронза» дісталась Микиті Озерянському з міста Дніпро.

У класі «Пітбайк» чемпіоном став Іван Гейко з Токарів. Сумчанин Вадим Пономаренко дійшов до фінішу другим. Третім завершив гонку Сергій Фарбак з Борисполя.

У класі «Хобі» чемпіоном став Владислав Юрченко з Прилук. Сумчанин Максим Макаренко здобув звання віце-чемпіона. Киянин Борис Попенко посів третє місце.

У класі «Ветеран 1» представник Сумщини на п’єдестал пошани не піднімались – «золото» виборов Андрій Безсонов з Харкова, «срібло» – Володимир Чернокондратенко з Кременчука, «бронзу» – Володимир Литвиненко з Ніжина.

У класі «Ветеран 2» полтавчанин Костянтин Уткін посів перше місце, Олександр Гайдар із Запоріжжя – друге, а сумчанин Віталій Петренко – третє.

У класі «Ветеран 3» перемогу святкував Олександр Морозов з Києва. На другому місці у підсумковому протоколі розташувався Ігор Сова із Запоріжжя, на третьому – конотопчанин Олександр Демяненко.

У класі «Квадро-діти» чемпіоном став харків’янин Олександр Фоменко. Сумчани Ілля Сурков та Євангеліна Семішура посіли друге та третє місця.

«Сумським» був п’єдестал пошани у класі «Квадро-діти 125» – Олексій Садовничий, Матвій Державецький та Максим Лебідь посіли, відповідно, перше, друге та третє місця.

Киянин Олег Синельник та харків’яни Олександр Шевцов та Кирило Умілов здобули медалі у класі «Повітряне охолодження».

У класі «Майстер» чемпіоном став Данило Долгіх з Харкова, віце-чемпіоном – Володимир Кулєшин із Запоріжжя, «бронзовим» призером охтирчанин Денис Кучерявенко.

Вікторія Ситнікова з Харкова та Альона Зайцева з Сум посіли, відповідно, перше та друге місця у класі «Жінки».