Футзал: чемпіонат України (друга ліга)

Чемпіонату України: другій лізі бути.

 

Сьогодні відбулася онлайн-зустріч представників команд-учасниць 1/4 фіналу Другої ліги з віце-президентом і спортивним директором АФУ – Володимиром Гримайлом та Валентином Вакулою. Про це повідомляє сайт асоціації футзалу України.

 

Усіма учасниками було одноголосно висловлено думку щодо продовження сезону. Водночас, всі зважають на те, що змагання можливо відновити за відкриття залів з можливістю тренувань для команд, відновлення міжміського транспортного сполучення, відновлення роботи готелів та надання командам-учасницям двох або трьох тижнів в якості відновлювального процесу для участі у змаганнях.

 

За результатами послаблення карантину команди розглянули два варіанти продовження змагань. Перший: завершити чемпіонат за стандартною схемою (матчі 1/4 фіналу вдома та на виїзді, а також поєдинки Фіналу Чотирьох). Другий: провести Фінал Восьми в одному місті, що дозволить значно скоротити час та мінімізувати роз’їзди.

 

За результатами наради було вирішено зібратися повторно на початку червня після наступних етапів послаблення карантину для додаткових обговорень ситуації щодо продовження змагального сезону 2019/2020 у Другій лізі.

 

До вісімки кращих команд української футзальної ліги вийшов і сумський “Сумихімпром-СДПУ”.