Футбол: чемпіонат області

Старт футбольного сезону у Сумах та області запланований на 6 червня.

Про це повідомляє “Суспільне:Суми”.

 

Розпочнеться він з кубку Сумщини. Старт футбольного сезону у Сумах обговорили представники команд-учасниць вищої та першої ліг, а також кубку Сумщини під час зібрання на стадіоні “Ювілейний”.

 

Участь у чемпіонаті області зголосились взяти понад два десятка команд, говорить голова асоціації футболу Сумської області Андрій Прохорович.

 

“На сьогоднішній день, попередньо, дали згоду на участь 11 клубів в чемпіонаті області у вищій лізі, і 11 клубів – в чемпіонаті першої ліги. Ми плануємо стартувати з кубка Сумської області, з попереднього етапу, в якому братимуть участь команди першої ліги. Плануємо стартувати 6-го червня. Основний чемпіонат стартуватиме 13-го числа”, – сказав Андрій Прохорович.

 

Календар змагань та результати жеребкування кубкового турніру будуть оприлюднені після остаточного уточнення команд-учасниць. Крім того, у планах асоціації – проведення суперкубку області між футбольними клубами «Суми» та «Тростянець», а також «Кубку Геннадія Свірського» між «Сумами» та северинівським «Колосом». Дата та місце проведення цих матчів наразі вирішується.

 

Після завершення наради виконком асоціації прийняв рішення про завершення через карантин сезону 2019/2020 у Дитячо-юнацькій футбольній лізі Сумської області. За це рішення проголосували одноголосно.