Карате: відкритий чемпіонат м.Конотоп

Відкритий чемпіонат м.Конотоп.

Традиційний Відкритий чемпіонат міста Конотоп карате і будо за версією IKA Госоку Рю Будо відкрив в області новий сезон по стильовому карате/будо. Понад двісті учасників від новачків до збірок країни представляли команди з Сум, Києва, Конотопа, Свіси, Глухова, Ямполя, Шостки та Батурина.

 

У командних змаганнях з ката кращими в різних віках були «Патріот» (Шостка), «Кристал» (Конотоп-Батурин) і «Воїн» (Конотоп). У фіналі чоловічого куміте у юнаків 6-15 років за золото боролися дві команди «Терра-Суми», в жіночому куміте перемогла команда «Додзьо» (Глухів).

 

Абсолютними чемпіонами в дивізіоні А стали Станіслав Чалий («Терра») і Роман Рибалов («Кристал», Конотоп), які перемогли і в ката, і в куміте. Переможцями в окремих індивідуальних категоріях стали представники різних команд Кирило Бондаренко, Адам Пономаренко (Конотоп), Таїсія Фоменко, Богдан Тимченко, Єгор Панасюра, Богдан Богдан, Емілія Руденко, Вероніка ЯСІНСЬКА, Дмитро Сапич (Суми), Софія Сугоняко (Ямпіль), Маргарита Єфімова, Євген Леонідов (Київ), Дмитро Шестопал (Шостка), Катерина Лата (Глухів) та інші.

Через два тижні на наших спортсменів чекає 19-й Чемпіонат Сумської області з карате IKA і FSKA – відбір на чемпіонат України з Фунакоші шотокан карате в Черкасах. Найсильніших чекають нові випробування на міжнародному рівні: Чемпіонат світу в Щецині (Польща), Чемпіонат Європи в Ліворно (Італія) і етапи Кубка Світу в Словаччині, Англії та Румунії.