Гандбол: чемпіонатам бути

Комітет з організації та проведення змагань Федерації гандболу України 30 березня розглянув питання подальшого проведення сезону 2019 – 2020.

 

Про це повідомляє сайт ФГУ.

Більшість керівників команд-учасниць чемпіонатів України всіх рівнів (чоловіча та жіноча Суперліга, чоловіча та жіноча Вища ліга, чоловіча І ліга, дитячо-юнацькі чемпіонати за всіма  віковими групами) висловились за продовження розіграшів чемпіонатів України та розіграшу Кубків України після завершення карантину в Україні 24 квітня 2020 року. Члени Комітету ФГУ проголосували за продовження сезону 2019-2020 після завершення національного карантину. При цьому Комітет повернеться до перегляду календаря та системи розіграшів всіх чемпіонатів України дорослих та дитячо-юнацьких команд поточного сезону, з тим щоб обрати оптимальну формулу завершення сезону враховуючи ситуацію, яка складеться на момент продовження карантину.

«Команди СумДУ – і чоловіча, і жіноча – після завершення карантину будуть грати у чемпіонатах України», – президент федерації гандболу Сумської області Роман Галенін.