Баскетбол: обласна спартакіада 3х3

Зональні змагання з баскетболу “3х3” серед студентів закладів професійно-технічної освіти у залік обласної спартакіади стартували у Сумах.

 

Змагались команди у спортивній залі Сумського хіміко-технологічного центру професійно-технічної освіти.

Сьогодні у групі 1 змагались п’ять команд. Команди зіграли по колу. Перше місце, здобувши чотири перемоги у чотирьох матчах, посіла команда Сумського центру професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу. Другу путівку у фінал обласного етапу здобула команда Вищого професійного училища будівництва та дизайну. На третьому місці, але без місця у фіналі, завершила зональні змагання команда Сумського міжрегіонального вищого професійного училища. Четверте та п’яті місці у зональних змаганнях посіли команди Хотінського професійного аграрного ліцею та Недригайлівського вищого професійного училища.

Зональні змагання обласної спартакіади серед студентів закладів професійно-технічної освіти продовжаться завтра. Початок – 10:00.

Всього в змаганнях взяли участь 23-ри комнади. Місця в обласному фіналі крім Сумського центру професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу та Вищого професійного училища будівництва та дизайну здобули команди Конотопського вищого професійного училища, Конотопського професійного училища, Шосткинського вищого професійного училища та Шосткинського центру професійно-технічної освіти. обласний фінал змагань відбудеться 18-го лютого у приміщенні Сумського хіміко-технологічного центру професійно-технічної освіти.