Волейбол: обласна спартакіада

Медалі турніру з волейболу обласної спартакіади серед закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації розіграли у Сумах.

Про це повідомляє UA:Суми.

Сьогодні у матчі за третє місце зустрілась команда Сумського машинобудівного коледжу СумДУ та команда путивльського педагогічного коледжу. Першу партію матчу за третє місце виграла команда Путивльського педагогічного коледжу – 25:11. У другій партії волейболістки сумського машинобудівного коледжу Сумського державного університету відновили рівновагу святкувавши перемогу з рахунком 25:17. Третя партія пройшла у рівній боротьбі, а перемогу з рахунком 15:13 святкували волейболістки з Путивлю.

У головному матчі турніру зустрілись переможці груп – чинні чемпіонки волейболістки Глухівського педагогічного коледжу Національного педагогічного університету та господарки майданчику команда сумського медичного коледжу. У першій партії глухівські «педагоги» перемогли з рахунком 25:16. У другій боротьба тривала рівна і перемогу з рахунком 26:24 святкували “медики”. Третя партія виявилась “золотою”. До рахунку 13:13 ніхто не міг перевершити суперники більше ніж на одне очко. А потім сумчанки взяли два очка та виграли матч.

Бронзові медалі турніру виграла команда Путивльського педагогічного коледжу. “Срібні” медалі до Глухова везуть дівчата педагогічного коледжу національного педагогічного університету. “Золото” здобули волейболістки Сумського медичного коледжу.