Волейбол: обласна спартакіада

Матчі групового турніру обласної спартакіади серед дівочих команд закладів вищої освіти І-ІІ рівня акредитації з волейболу відбулись у Сумах.

У групі «А» при перемоги втрьох матчах святкувала команда господарок майданчику – сумського медичного коледжу. Дві перемоги в трьох матчах святкувала команда Путивльського педагогічного коледжу. Трете та четверте місця у групі посіли команди роменського коледжу СНАУ та лебединського педагогічного коледжу.

У групі «Б» з трьома перемогами перше місце посіла команда Глухівського педагогічного коледжу ГНПУ. На другому місці здобула команда сумського машколеджу Сумського державного університету. Трете місце команда шосткінського медичного училища. На четвертому місці завершила команда сумського вищого училища культури та мистецтв імені Бортнянського.

Остання сьогодні у матчі за 7-8-ме місці перемогла у двох партіях команду лебединського педколеджу. У матчі за 5-6-те місця роменський коледж СНАУ з рахунком 0:2 поступився шосткінському медучилищу.

Завтра відбудуться матч за третє місце та фінал. О 10:30 команди Путивльського педагогічного коледжу та сумського машколеджу Сумського державного університету розіграють «бронзові» медалі. Об 11:15 у головному матчі турніру зустрінуться команди сумського медичного коледжу та глухівського педагогічного коледжу ГНПУ.