Футзал: “Матч Зірок-2019”

23 грудня о 19:00 у Рівному відбудеться Матч зірок-2019.

Цьогоріч на шанувальників футзалу очікуватиме протистояння між збірними «Сходу» та «Заходу».

Як повідомляє сайт Асоціації футзалу України першим етапом став відбір гравців до команд, який проходив за результатами голосування тренерів команд Favbet Екстра-ліги. За правилами голосування, у збірній команді «Сходу» було обрано 15 гравців (по 3 гравці з 5 команд-учасниць), а у збірній команді «Заходу» 12 гравців (по 3 гравці з 4 команд-учасниць). Разом з тим, десятку було сформовано з числа футболістів з найкращим рейтингом (набрали найбільшу кількість голосів від тренерів) серед 15-ти та 12-ти обраних універсалів.

До збірної «Схід» увійшли гравці «Food Centre-СумДУ» Денис Овсянніков та Віталій Катеринін і лебединець Микола Білоцерківець з херсонського «Продексіму». У збірну «Заходу» включені сумчанин Артем Фаренюк  «Урагану» та конотопчанин Віталій Дзюба  «ІнБев».

Конференція «Схід»

Петро Шотурма («Продексім»)
Олександр Педяш («ХІТ»)
Денис Овсянніков («Food Centre-СумДУ»)
Олександр Вершинін («Епіцентр К-Авангард)
Андрій Хамдамов («Сокіл»)
Микола Білоцерківець («Продексім»)
Сергій Журба («ХІТ»)
Віталій Катеринін («Food Centre-СумДУ»)
Роніньо («Продексім»)
Євген Сірий («ХІТ»)

 

Конференція «Захід»

Артем Фаренюк («Ураган»)
Степан Струк («Енергія»)
Володимир Поночовний («Кардинал-Рівне»)
Віталій Дзюба («ІнБев»)
Микола Микитюк («Ураган»)
Олег Легендзевич («Енергія»)
Олександр Басич («Кардинал-Рівне»)
Станіслав Моспан («ІнБев»)
Мар’ян Пелех («Енергія»)
Андрій Федюк («Ураган»)

 

Другим етапом стало голосування президентів команд Favbet Екстра-ліги, котрі обирали по одному тренеру, які очолять збірні команди кожної конференції. За його результатами головним тренером команди «Сходу» стане представник херсонського «Продексіма» та легенда іспанської «Барселони» Хаві Родрігес, а з командою «Заходу» працюватиме наставник львівської «Енергії» та екс-капітан збірної України Валерій Легчанов.

Наступним етапом стане вибір воротарів головними тренерами збірних команд кожної конфренеції. Нагадаємо, що їх буде обрано серед представників команд «Сходу» та «Заходу» відповідно.

Повідомляєтся, що найближчим часом на сайті futsal.com.ua розпочнеться голосування вболівальників за стартові четвірки кожної з команд, яке триватиме до 20 грудня.