Спартакіада депутатів

Депутати Сумщини змагались у рамках депутатської спартакіади.

Депутати Сумської області різних рівнів та команди ОТГ змагались у рамках обласного етапу всеукраїнської спартакіади.

Змагання тривали два дні і їх приймали легкоатлетичний манеж та спорткомплекс СумДУ. змагались народні обранці у п’яти видах спорту – футзалі, волейболі, настільному тенісі, шашках та шахах.

Вчора «золото» у турнір з шахів серед жінок здобула Ірина Панченко з Ямпільського району. «Срібло» виборола Наталія Іванова з Липоводолинського району, «бронзу» – Тетяна Різник з Тростянецького. Трійка призерів у чоловіків виглядає таким чином: Сергій Сорока (Глухівський район та м.Глухів),Ярослав Панченко (Ромни) та Іван Сіденко (Білопільський район).

«Золото» з настільного тенісу вибороли Ірина Сегида (Білопільський район) та Ярослав Романчук (Буринська міська рада), срібло» – Наталія Бовтута (Роменськийрайон) та Іван Кальченко (Великописарівський район), «бронзу» – Оксана Мартиненко (об’єднані територіальні громади Недригайлівщини) та Дмитро Стеценко (Глухівський район та м.Глухів).

Перше місце у футзальному турнірі посіла команда Ямпільського району. У топ-трійці турнір завершили команди Великописарівського району та ОТГ Недригайлівщини.

Сьогодні учасники спартакіади змагались у шашках та волейболі.

«Золоті» медалі серед у шашках вибороли віра Данилко (Ромни) та Григорій Романенко (Ямпільський район), віце-чемпіонами стали Ірина Сегида (Білопільський район) та Олексій Котко (Тростянецький район). «Бронзові» нагороди в активі Лариси Шкури (Липоводолинський район) та Євгена Шовкуна (Сумський район).

Медалі турніру з волейболу здобули команди Ямпільского («золото»), Сумського («срібло») районів та збірна Глухівщини та міста Глухів («бронза»).

Загальнокомандний залік виграла команда Ямпільського району. Друге та третє загальнокоманді місця посіли, відповідно, Великописарівський та Сумський райони.