Футзал: чемпіонат України (І ліга)

У суботу стартує чвертьфінал чемпіонату.

Цими вихідними старує стадія плей-офф першої ліги в українськом чемпіонаті.

У суботу, 6-го квітня, сумський «Food Centre-СумДУ» на виїзді зіграє з «Атлетіком» з Броварів перший матч ¼-тої фіналу. Гра розпочнеться о 19:00. У регулярному чемпіонаті сумчани двічі перемогли команду з Київщини – 5:4 на виїзді і 4:1 вдома. Три з дев’яти голів у ворота «Атлетіка» забив Агіл Велієв. Двічі команді з Броварів забивав Руслан Острога, по разу – Костянтин Сорока, Максим Мисловський, Роман Зеленський та Віталій Катеринін.

Паралельно матчу у Броварах в івано-франківському дербі на майданчику зустрінуться місцеві команди – «Ураган-2-КФВ» та «Віза-Вторма» (кольори останньої захищає вихованець конотопського футболу Денис Зеленкевич).

У неділю у Ромнах на майданчику зустрінуться «Рятувальник» та одеський «Епіцентр К-Таїрова». У регулярному чемпіоні у Одесі суперники зіграли у нічию – 6:6, у Ромнах «рятувальник» програли супернику – 1:2. Одеситам двічі забивали Володимир Чухненко та Владислав Радченко, по разу Валерій Гайван, Дмитро Бараннік та Сергій Бабинін. Роменсько-одеське протистояння розпочнеться в неділю о 16:30.